Vraag nu je eerste rijles aan

Theorie

Theorie is niet het leukste onderdeel van je rijopleiding, dat weten we bij Rijschool van der Vinne. Als rijschool zijnde proberen wij je hier zo goed mogelijk mee te helpen, zodat jij je theorie op een vlotte manier doorloopt en in één keer slaagt voor je autotheorie! Zo behandelen we tijdens het autorijlessen de drie onderdelen van het theorie-examen, namelijk:

1. Gevaarherkenning – gaat over het herkennen van gevaar en wat je moet doen in een situatie
2. Kennis – hier laat je zien dat je feiten en regels kunt herkennen en benoemen
3. Inzicht – hier laat je zien dat je regels kunt toepassen en juiste beslissingen kunt nemen

Daarnaast bieden wij o.a. verschillende programma’s aan en kun je ook klassikaal theorie volgen bij ons, ook als je niet bij ons lest.

Wij bieden ook theorieles voor de auto aan, weten hoe?

Je kunt natuurlijk zelfstandig leren voor je theorie-examen auto, bijvoorbeeld je theorie te leren via een theorieboek of online, maar ook wij kunnen je helpen bij het leren van je theorie-examen auto. Wij kunnen je helpen op de volgende manieren bij het leren van je theorie-examen auto:

Klassikaal theorie volgen en online oefenen via Rijschool van der Vinne

Wij geven klassikaal theorieles, zo volg je twee dagen klassikaal theorieles. Tijdens de klassikale lessen behandelen we alle onderwerpen die je moet kennen voor je theorie-examen auto. Daarnaast kun je inloggen in een leeromgeving waarin opdrachten staan die je moet maken, deze bespreken we dan weer tijdens de klassikale lessen.

Via Turbotheorie.nl

Turbotheorie.nl is een eendaagse spoedcursus. Tijdens deze dag volg je een cursus en maak je diezelfde dag nog het examen bij het CBR. Turbotheorie.nl verzorgt de complete dag, van de cursus tot het CBR examen.

i-Theorie

iTheorie is een complete theorie opleiding en bestaat uit een compleet digitaal theorieboek, maar liefst 50 theorie-examens, lesfilms over gevaarherkenning en instructiefilms voor de praktijkles.